blackjack strategi

Casino Blackjack Strategi

By Lea Eriksson

november 16, 2018

Konsistens nyckeln till att vinna

blackjack nummerDe flesta som spelar online blackjack har inte riktigt en aning om vem som ska spela sina händer på rätt sätt. De kanske tror att de gör när de spelar blackjack online, men alltid kommer dessa människor att sitta framför datorn och fundera över sina beslut för absurda längder, med stor osäkerhet tills hela handen har spelats ut. Jag har faktiskt sett spelare som slog ut på ett blackjack-bord på nätet eftersom de inte kunde räkna ut vad man skulle göra med sina händer när de försökte spela blackjack online. För många människor ser det som en följd av den omedelbara handen den enda bestämningen av huruvida det var rätt spel eller inte. Den filosofin representerar en kortfattad tankegång, vilket är farligt. Blackjack-spel är långsiktiga propositioner, och när det kommer din spelstrategi är konsistens nyckeln till att vinna eller åtminstone en chans att vinna.

Beräkna oddsen

Och när det gäller online blackjack är ”långsiktig” det viktigaste ordet – dataprogrammen har kört prov på miljoner händer och beräknar oddsen för varje tänkbart resultat. Utifrån denna forskning härleds en ”grundläggande strategi”, vilket passar perfekt när du spelar blackjack online. Grundstrategin för online blackjack och i själva verket någon form av blackjack är ”i princip” en uppsättning regler som beskriver de bästa möjliga besluten du kan göra när det gäller varje möjlig kortkombination mellan spelare och återförsäljare när du spelar blackjack online, det vill säga , om du inte är involverad i att räkna kort, vilket inte är möjligt i online blackjack-spel, som använder en slumpmässig shuffle.blackjack kort

Oavsett vilken skicklighet du har uppnått, ger Basic Strategy en solid grund att göra något beslut på blackjack-bordet. Det är tillrådligt att det används 100% av tiden utan variation, och tänk på att i diskussioner om strategier i blackjack är det något som tar hand om det långsiktiga. Ta även en titt på vår blackjack tips avsnitt.

Memorera reglerna

Generellt för online blackjack, om du memorera reglerna kommer du att spela ett bättre spel blackjack. ”Nutshell” -versionen gör dig lätt medveten om det när du spelar blackjack online. Förstå att blackjack på nätet ligner ”blackjack”, så när du spelar blackjack online, kommer den grundläggande strategin att vara lika relevant.

Självklart kommer du att träffa när du får två kort 5, 6, 7 eller 8. När du har en 9 kommer du att dubbla mot en återförsäljare 3-6 upp kort. Med 10 dubbelar du mot en återförsäljare 2 till 9. Med 11, dubbel mot återförsäljare 2-10. Annars slår du i alla dessa fall. Med 12 står du på 4, 5 eller 6; med 13 till 16 står du mot en 3-6, annars träffas du. Mjuka händer hanteras enligt följande: A2 och A3 – dubbel mot återförsäljare 5 eller 6; A4 och A5 – dubbel mot 4, 5 eller 6; A6 – dubbel mot 3 till 6. Annars slår i alla fall. För en A7 är det lite annorlunda. Här dubbelar du mot dealerns 3 till 6, står mot en 7, annars träffad. Stå alltid på A9 och A10 (förstås). Splitting par är enklare. Dela ett par två, tre eller sjuder mot 2 till 7, ett par fyra mot dealerns fem eller sex och ett par sex mot 2 till 6. När som helst, slår du. Split nines mot dealerns 2-9, står mot sju, annars slår. Dela alltid ess och åttor. Stå alltid med ett par tiotals. Det är det, mycket enkelt och väldigt ”grundläggande”.

About Lea Eriksson